Alle priser inkl 25% mva i NOK - Minimumsordre kr 100,00

4 betalingsformer:

VISA-/MASTERCARD
Frakt kr 0,00
Ved bestilling oppgis kortnummer, utløpsdato, og kontrollsiffer på en sikker server hos Bambora. Kjøper må legitimere seg med 3D Secure med bruk av BankId (Kodebrikke eller BankId på mobil). Varene blir sendt samme dag eller 1. virkedag etter at ordren er mottatt. Beløpet blir reservert på din konto, først når vi sender varen blir kontoen belastet. Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Bambora, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for VISA og MasterCard/EuroCard. Med Bambora har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Av sikkerhetsmessige grunner har ikke vi tilgang til ditt kortnummer. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort hos Blekkskriveren.no som i hvilken som helst butikk eller restaurant.

VIPPS
Frakt kr 0,00
Betalingskortet som er knyttet til VIPPS-konto vil bli belastet. Samme betingelser som betalingsform VISA-MASTERCARD over gjelder.

FAKTURA FOR PRIVATKUNDER
Frakt kr 0,00
I samarbeid med Bambora blir kravet overført til Walley (Foretak under Collector Bank AB.) Du vil få tilsendt faktura fra Walley på e-post. Betalingsfrist 14 dager etter kjøpstidspunktet.
En mindre kredittvurdering vil bli utført, og dette innebærer at dine kredittopplysninger blir innhentet. Ved forsinkelser eller manglende betaling blir det bli lagt til en forsinkelsesavgift samt forsinkelsesrenter.
Se vilkår her.
Se standard europeisk brukerkreditinformasjon her.

FORSKUDD
Frakt kr 0,00
Forskudd via bankkonto: Overfør totalbeløpet for de bestilte varene til vårt nye kontonummer: 3606.19.21715. Skriv ordrenummer du får oppgitt ved bestilling i vår nettbutikk i meldingsfeltet på innbetalingen. Varene blir normalt sendt samme dag som vi får bekreftet betalingen. Dersom du benytter nettbank får vi bekreftet innbetalingen dagen etter at overføringen er foretatt.

FAKTURA FOR OFFENTLIGE ETATER OG AS
Frakt kr 0,00
Til offentlige institusjoner, f.eks skoler, kommune og stat selger vi varene på kreditt - 30 dagers betalingsfrist. Til AS kan vi tilby 15 dagers kreditt. Vi forbeholder oss retten til å foreta en kredittvurdering før varene sendes. Selger har da panterett til leverte varer (jfr Panteloven av 8. feb 1980 nr 2 § 3-14 til 3-22) inntil kjøpesummen med eventuelle påløpne renter og omkostninger er betalt.

Rask levering!
Ordrer mottatt før kl 15.00, sendes samme dag. Forutsatt at varen er på lager, og betalingsform Kort, VIPPS eller Kreditt er valgt. Ved betalingsform Forskudd, sendes varene straks vi har fått bekreftet innbetalingen til vår konto. Dersom vi ikke klarer å levere som forutsatt, gir vi beskjed pr e-post. Vi bruker Posten/Bring til utsendelser av varene. De fleste varer sendes som standard brevpost eller "Pakke i postkassen", og leveres direkte i din postkasse. Dersom sendingen er for stor for din postkasse, blir varene levert som "Pose på døren". Om pakken ikke kan leveres som "Pose på dør", blir den blir sendingen levert til postkontor eller Post i butikk for utlevering. Større forsendelser kan bli sendt som servicepakke, avhengig av størrelse og leveringssted. Leveringstid for Posten Norge "Pakke i postkassen" er 2-3 dager. Posten anbefaler at mottaker går inn på https://www.posten.no/adressetjenester/min-adresse og legger inn telefonnummer for å få SMS istedenfor hentelapp på store sendinger som ikke får plass i postkassen. Enkelte større sendinger kan gå med Postnord.

Bestillings- og avtaleprosess
Blekkskriveren.no er åpne for alle. Vi sender både til privatpersoner, bedrifter og offentlige etater. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tar forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk. Du vil da få ny melding om dette.

Priser
Alle priser er inkludert merverdiavgift i NOK. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.

Levering og forsinkelse
Varene sendes i hovedsak med Posten/Bring. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg. Vi bruker Posten Norge AS til utsendelser av varene. De fleste varer sendes som standard brevpost eller "Pakke i postkassen", og leveres direkte i din postkasse. Dersom sendingen er for stor for din postkasse, blir varene levert som "Pose på døren". Om pakken ikke kan leveres som "Pose på dør", blir den blir sendingen levert til postkontor eller Post i butikk for utlevering. Større forsendelser kan bli sendt som servicepakke eller bedriftspakke, avhengig av størrelse og leveringssted. Leveringstid for Posten Norge er 2-3 dager. Posten anbefaler at mottaker går inn på https://www.posten.no/adressetjenester/min-adresse og legger inn telefonnummer for å få SMS istedenfor hentelapp på store sendinger som ikke får plass i postkassen. Enkelte større sendinger kan gå med Postnord.

Undersøkelse av produktene
Etter at du har mottatt produktene må du undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

Reklamasjon - Forbrukerkjøpsloven av 21. Juni Nr. 34 2002
Hvis forbrukeren oppdager en feil eller mangel må man innen rimelig tid gi selgeren melding til oss. Melding om feil og mangler ved produktene kan overbringes oss muntlig eller skriftlig. Av bevishensyn anbefaler vi at reklamasjonen sendes oss skriftlig. Reklamasjonsretten gjelder i utgangspunktet i to år fra kjøpsdato.

Garanti
Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.

Angrerett
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager. Vi utvider angretten til 3 måneder! Angreretten hos oss forutsetter at du senest innen 3 mnd etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme mengde og stand som du mottok den. Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid etter at retur er avtalt. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har risikoen for transporten tilbake til oss. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Dette gjelder kun når hele kjøpet returneres. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg. Produktet sendes tilbake til oss med samme mengde og stand som du mottok den.

Uavhentede pakker
Hvis du ikke henter ut pakken og den blir sendt i retur til oss, tilkommer ett gebyr på NOK 100,-  for retur av gjeldene ordre. Dette for å dekke våre fraktkostnader.  Dette gjelder også dersom du selv har skrevet inn feil eller feilaktig adresse slik at PostNord eller Posten/Bring returnerer sendingen pga ukjent adresse, eller at postkasse ikke er merket med korrekt navn. Vær nøye med å oppgi rett postnummer og adresse.Personopplysninger


Denne teksten forteller hvordan Blekkskriveren.no samler inn og behandler personopplysninger.

For å gjennomføre et kjøp hos Blekkskriveren.no trenger vi navn, evt firmanavn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, og ta kontakt med deg i forhold til din ordre. Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år.

Rettigheter
Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Blekkskriveren.no har registrert. Du kan når som helst be om å motta disse opplysningene kostnadsfritt. Du kan be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning. Det betyr at vi kan slette din kunderegistrering, men ikke salgsregistreringer.

Arkivering av personopplysninger
Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år, men for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og våre salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år. I forhold til salg som er betalt via faktura (kreditt) og forskudd til konto, lager vi persondata manuelt i vårt regnskapsystem Fiken.

Utsending av varer
Vi bruker i hovedsak Posten/Bring for transport av varer. Enten gjennom Brevpost, Pakke i Postkasse eller som Norgespakke/Servicepakke/Bedriftspakke. Vi utleverer personopplysninger som trengs for at de skal kunne levere varene til deg, samt mulighet til å informere deg om status på sendingen. Informasjonen som deles med Posten/Bring er navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Opplysningene slettes innen 36 måneder.

Kortbetalinger
Vi benytter Bambora som leverandør for betalingstjenester med kort; VISA/MasterCard. Blekkskriveren.no har ikke tilgang til kortopplysninger som blir lagt inn ved bestilling. I forbindelse med kjøp foretatt med VISA/MasterCard lagrer Nets opplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse, IP-adresse og hvilke varer som er bestilt.  Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Informasjonskapsler (Cookies)
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du leseren nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet og innsamling av statistikk.

Vi benytter følgende informasjonskapsler:

frontend / frontend-cid 
Disse er nødvendige for funksjonaliteten på sidene. Brukes for at systemet skal husker deg som bruker, slik at blant annet handlekurven kan huskes.

_ga  / _gat/ _gid
Disse registrer din aktivitet i nettbutikken, unntatt kortopplysninger. Brukes i forbindelse med Google Analytics og Google Adwords. Formålet med dette er å samle inn statistikk om antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Disse opplysningene er anonyme, og blir ikke knyttet til dine personopplysninger. Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil enkelte av funksjonene på Blekkskriveren.no ikke fungere.

Markedsføring
Behandlingsgrunnlaget for e-post er samtykke. Dersom du har respondert på våre nyhetsbrev i løpet av det siste året, regnes dette som samtykke. Du kan når som helst med deg av listen på våre nyhetsbrev. Bruk lenken nederst i nyhetsbrevet. Vi benytter MailMojo som leverandør av nyhetsbrev via e-post. Her er det kun navn og e-postadresse som benyttes.

Personopplysninger til tredjepart
Blekkskriveren.no vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger med andre enn de som er beskrevet over.  Når du handler hos oss, oppbevarer vi navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg. Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Kortnummer oppbevares ikke av oss. 

Vi bruker og krever en cookie for å kunne registrere seg og gjennomføre en bestilling. Vi kan bruke din e-post adresse til å sende deg tilbud og informasjon. Det er enkelt å melde seg ut av e-postlisten når du mottar en slik e-post. Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Salgspant
Østlandske Tjenester AS har salgspant i de solgte varer som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jfr. pantelovens 3-14 flg. Det er kun bedrifter og offentlige etater som får kjøpe varer på kreditt, og det vil bli foretatt kredittvurdering før fakturautsendelse.

Levering til Svalbard
Til Svalbard leveres varene uten norsk moms, men det beregnes reelle fraktkostnader. Etter mottatt bestilling sender vi ny informasjon om korrekt kostnad på ordren. Ordren må betales med VISA eller MasterCard. Vi sender ikke varer til andre land enn Norge.

Retur av forsendelser som ikke blir hentet
Hvis vi får tilbake forsendelser som ikke er blitt hentet på Posten, vil du bli belastet våre ekstra portoomkostninger. Varen sendes ikke på nytt før våre ekstra portoomkostninger er dekket.

Copyright
Alt innhold på disse nettsidene er www.blekkskriveren.no sin eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. All videre bruk eller kopiering fra disse sidene skal godkjennes av Østlandske Tjenester AS