Om blekkpatroner

3 forskjellige typer blekkpatroner

Blekkskriveren.no fører tre forskjellige typer blekkpatroner;
Originale, refabrikerte og kompatible blekkpatroner.
I tillegg leverer vi refill til flere populære modeller.
Du kan redusere utskriftskostnadene med over 80% ved å bruke refill!
Epson 29XL Multipack
logo_Canon_101x25
logo_HP_40x25
logo_Epson_91x25
logo_Brother_94x25
Originale blekkpatroner
Blekkpatroner som leveres fra produsenten av skriveren. Mange skrivere kan bruke to forskjellige patronvarianter; Standardkapasitet og Høykapasitet. Nye skrivere blir levert med standardkapasitets patroner. Når du skal kjøpe nye patroner er det best økonomi å kjøpe høykapasitetspatroner. Prisen er noe høyere, men i forhold til den økte kapasiteten lønner det seg.
Blekkpatron HP 305 Svart
Refabrikerte blekkpatroner.
En refabrikert blekkpatron er en original blekkpatroner som er brukt en gang, samlet inn, renset, fylt opp og testet på fabrikk. Mange av de refabrikerte blekkpatronene er fylt med opptil 100% mer blekk enn de originale. I tillegg til lavere pris gjør dette de refabrikerte patronene til et rimeligere alternativ. På noen modeller av refabrikerte patroner er det påmontert ny databrikke, slik at patronen viser nivå for gjenværende blekk.
Emstar1_150x150
Kompatible blekkpatroner.
En kompatibel blekkpatron er IKKE produsert av skriverprodusenten, men en annen uavhengig produsent. Patronene er laget slik at de erstatter den tilsvarende originale patroen. Funksjonen er lik de originale og informasjon og gjenværende blekk vil vises som vanlig.
Forskjellige leverandører.
Blekkskriveren.no leverer blekkpatroner fra flere produsenter. Vi lagerfører de mest brukte originale blekkpatronene fra HP, Canon, Epson og Brother. I tillegg har vi refabrikerte og kompatible blekkpatroner fra Ninestar.
Epson3_150x150
Garanti
Uansett hvilken patrontype du velger har du full garanti på at produktet skal fungere 100%. Dersom det oppstår problemer ber vi om at du tar kontakt med oss.