Om tonerkassetter

Tre typer tonerkassetter
Blekkskriveren.no fører en rekke forskjellige typer tonerkassetter. I tillegg til de originale kassettene (OEM) fra de forskjellige skriverprodusentene tilbyr vi også kompatible og refabrikerte kassetter fra forskjellige produsenter.

tonerkassett_150x58

Originale tonerkassetter
Tonerkassetter som leveres fra produsenten av skriveren. Mange skrivere kan bruke to forskjellige kassettvarianter; Standardkapasitet og Høykapasitet. Nye skrivere blir levert med standardkapasitets kassetter. Når du skal kjøpe nye kassetter det best økonomi å kjøpe de med høy kapasitet. Prisen er noe høyere, men i forhold til den økte kapasiteten lønner det seg.

Q2612A_150x66

Refabrikerte tonerkassetter.
En refabrikert tonerkassett er en original kassett som er brukt en gang, samlet inn, renset, slitedeler byttet, fyllt opp og testet på fabrikk. Mange av de refabrikerte kassettene fyllt med mer toner enn de originale. I tillegg til lavere pris gjør dette de refabrikerte kassettene til et rimeligere alternativ.

Emstar_OKI_M_150x62

Kompatible tonerkassetter.
En kompatibel kassettene er IKKE produsert av skriverprodusenten, men en annen uavhengig produsent. Kassettene er laget slik at de erstatter den tilsvarende originale patroen. Funksjonen er lik de originale.

NT-C_150x71

Forskjellige leverandører.
Blekkskriveren.no leverer tonerkassetter fra flere produsenter. Vi lagerfører de mest brukte originale kassettene fra HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark, OKI, Xerox og Dell. I tillegg har vi refabrikerte og kompatible kassetter fra Ninestar.

Garanti?
Uansett hvilken patrontype du velger har du full garanti på at produktet skal fungere 100%. Dersom det oppstår problemer ber vi om at du tar kontakt med oss.

Brother_150x92